top of page

Optimisme preget IM-2024
Vi tok en prat med Daniel Ribbing, daglig leder på Sylinderakutten etter IM-2024.


Hei Daniel, kan du fortelle litt om din opplevelse av IM2024?

Arrangøren av IM-2024-messen hadde utvilsomt lagt ned mye arbeid og planlegging, og dette var tydelig gjennom det brede utvalget av utstillere og den høye kvaliteten på standene. Det var åpenbart satt fokus på å tilby en variert og engasjerende opplevelse for deltakerne, og dette bidro til å skape en positiv atmosfære på arrangementet.

 

Hva var formålet med messen for dere?

For oss, handlet IM2024 om å møte nye mennesker og stifte bekjentskap til fremtidige kunder og medarbeidere. Messen var også en kjempefin plattform til å bygge opp Sylinderakutten som merkevare. Vi hadde for anledningen premiere på flere nye elementer i vår visuelle profil.

 

Hvordan var stemningen på messen?

På messen opplevde vi en generell optimisme og entusiasme for fremtiden blant deltakerne. Det var mange gode samtaler og muligheter for nettverksbygging, hvor vi kunne utveksle ideer, erfaringer og potensielt etablere nye samarbeidspartnere. Den positive stemningen bidro til å skape en inspirerende atmosfære som gjorde det til en verdifull opplevelse for oss.


 Daniel Ribbing forteller om Sylinderakutten


Hvordan var variasjonen av utstillinger og utstillere på messen?

På messen var det imponerende 167 utstillere som dekket alle segmentene TESS tilbyr. Dette bidro til å skape en mangfoldig og omfattende utstilling som tiltrakk seg besøkende med ulike interesser og behov. Standene var ikke bare fine og innbydende, men også svært informative, og de ga et godt innblikk i det brede spekteret av produkter og tjenester tilgjengelig. Videre var det flere stander som engasjerte besøkende gjennom ulike aktiviteter, som demonstrasjoner, konkurranser eller interaktive presentasjoner, noe som bidro til å gjøre opplevelsen både underholdende og lærerik for alle som deltok.

 

Hva syntes du om det organisatoriske aspektet av messen?

Arrangementet ble gjennomført på en meget god måte, og alt gikk som planlagt. Kundene våre koste seg virkelig på messen, og dette var en bekreftelse på at arrangementet var vellykket. Vi ønsker å gi en stor honnør til TESS og markedsføringsteamet for deres innsats og bidrag til suksessen med arrangementet.

 

Hvem synes du hadde de mest interessante presentasjonene eller forelesningene under messen?

Under messen var det spesielt interessant å delta på presentasjonen om bærekraft for anleggsindustrien. Dette var et viktig tema som vi følte var relevant for vår bransje, og det var inspirerende å lære mer om hvordan vi kan drive mer bærekraftig i vår virksomhet.

I tillegg var talen til Jølberg under middagen en minneverdig opplevelse. Jølberg må ha holdt en engasjerende tale som berørte publikum på en eller annen måte, og det var tydelig at dette var et høydepunkt for mange av deltakerne. Det er alltid verdifullt å høre fra dyktige talere som kan inspirere og motivere oss i vårt arbeid.


 Espen Ødegård fikk vist fram det nyeste fra Sylinderakutten har å tilby


Terningkast på IM-2024?

IM-2024 var uten tvil den mest innholdsrike messen vi har deltatt på noensinne, og vi gir den en solid 6 på terningen. Arrangementet var godt gjennomført, og det var tydelig at arrangørene hadde lagt ned mye arbeid for å sikre en vellykket opplevelse for alle deltakerne. Vi hadde gleden av å møte mange kunder og potensielle samarbeidspartnere, noe som gjorde messen svært verdifull for vår virksomhet. Serveringen var også av god kvalitet og bidro til å skape en hyggelig atmosfære.


Tusen takk Daniel for praten.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page