top of page

Expanderbolt

Slark er et vanlig problem på de fleste maskiner. Reparasjoner er ofte kostbare med betydelig stopp i produksjonen og må som regel gjentas regelmessig. Akselbolter er den viktigste delen i alle bevegelser. Utsatte bolter får ofte slitasje fordi hullet alltid er større enn en bolt. Dette repareres normalt med sveis og linjeboring.

Hva om det finnes ett mer moderne og permanent alternativ?  

expander bolt og demo.png
image3.png

PERMANENT LØSNING FOR SLARK

Expander Bolter er ett alternativ som fjerner behovet for kostbare reparasjoner og du unngår slitasje og ovalitet. Når Expander System er installert, tilpasser ekspandersystemets ekspansjonshylser seg formen på maskinens hull og låser bolten i posisjon. Dette skaper strammere passform og trykket fordeles jevnere over hele kontaktområdet i kraftretningen. Dobbeltsidig aksial låsing minimerer også risikoen for bøyning eller akselbrudd. 

Expander System er designet for å monteres og fjernes med grunnleggende håndverktøy, noe som gjør det enkelt å utføre vedlikehold og reparasjoner på kjøretøyet. I mange tilfeller gjør dette det mulig å skifte ut slitte akselbolter direkte i felten.

 

Vi har tilgang til tegninger på over 60 000 bolter og det er kategorisert etter merke og modell for anleggsbransjen. Ta kontakt, så kan vi se etter bolt i maskinlisten.              

bottom of page