top of page

Samarbeidspartnere

TESS-Teknisk-faghandel-etablert-ORIGINAL

TESS er teknisk faghandel og en totalleverandør av slanger, ledningskomponenter og tilhørende tjenester. Vi har opparbeidet en unik kompetanse gjennom flere tiår og leverer til alle bransjer som er brukere av slanger og ledningstekniske komponenter. Sortimentet er komplett på både høytrykk og lavtrykk. TESS største kunder er innen industri og entreprenører, havbruk, offentlig sektor og olje og gass.

TESS-firmaene skal på et forretningsmessig sunt grunnlag tilby produkter, tjenester og løsninger innenfor drift og vedlikehold som skaper attraktive merverdier for kunden. Dette skal TESS oppnå ved målrettet arbeid med HMS, og ved å finne samfunnsøkonomiske gode løsninger.

TESS skal gjennom kontinuerlig vekst sikre og utvikle gode arbeidsplasser i de nærmiljøene TESS er etablert. For å oppnå dette, skal TESS være den foretrukne leverandør av produkter og tjenester i de markeder TESS til enhver tid er engasjert i. TESS skal øke kundenes oppetid og lønnsomhet.

www.tess.no

Hydraulikkteknikk_LOGO.png

Hydraulikkteknikk leverer hydrauliske nøkkelkomponenter for de fleste bruksområder. Vi har et bredt sortiment av kvalitetsprodukter som innbefatter ventiler, motorer, pumper, aggregater med mer.  Alle våre leverandører er i toppsjiktet når det gjelder utvikling av state-of-the-art komponenter og teknologisk kunnskap.

www.hydraulikkteknikk.no

smøreteknikk.PNG

Smøreteknikk leverer, installerer og ufører service på alle typer smøreutstyr og smøresystemer. Vi er spesialister på kundetilpassede løsninger som effektiviserer og optimaliserer drift. Vi bistår også med veiledning og rådgivning ved utvidelse eller kartlegging av eksisterende systemer.

www.smoreteknikk.no

bottom of page