top of page

Pneumatikk

Pneumatiske sylindere og pneumatiske komponenter

Sylinderakutten er forhandler av IMI Precision Norgren på pneumatikk og utfører service, ombygning og salg av pneumatiske sylindere og komponenter. 

Norgren er en av verdensledende virksomheter på Motion & Fluid Control.

Tett samarbeid med kunder gjennom mange år bidrar til Norgrens anerkjente kvalitet. Vi lagerfører deler av deres store sortiment som for eksempel ventiler, slanger og fittings.

 

Produktene våre forbedrer effektivitet og ytelse, reduserer nedetid og sparer energi ved å forenkle forsyningskjeder og redusere maskinens kompleksitet.

 

Med over 80 års erfaring med å støtte produksjonslinjer over hele verden, bruker vi vår dype forståelse av de tekniske utfordringene og lovverket for å utvikle banebrytende plattformprodukter for å svare på spesifikke behov.

 

Våre høytytende produkter dekker ventiler, ventiløyer, proporsjonal- og trykkovervåkingskontroller og luftforberedelsesprodukter, samt et omfattende utvalg av pneumatiske aktuatorer-og gir fordeler for alle bransjer-inkludert auto-anlegg, maskinverktøy og generell industri-samt et omfattende utvalg av pneumatiske aktuatorer- stangløs, kompakt, rundlinje og roterende.

pneumatikk sylinder.png
Pneumatiske sylindere

Norgren tilbyr et av markedets største utvalg av sylindre, herunder våre nyeste ISOLine™ sylindre. Sylindrene er designet for å operere i de mest utfordrende miljøer og vi kan tilby tusenvis av konfigurasjoner fra lager, i tillegg til spesialbestilte versjoner for hurtig levering.

Enten du trenger et pakningssett eller en erstatningssylinder for å løse et oppstått problem, eller ser etter nye produkter til nye prosjekter, vil våre tekniske eksperter hjelpe deg å finne riktig løsning raskt og effektivt.

Luftbehandling​

Korrekt luftbehandling er avgjørende for optimal ytelse i ditt trykkluftsystem. Norgren har lang erfaring innen luftbehandling og våre produkter har et meget godt omdømme når det gjelder kvalitet, pålitelighet og robusthet. Norgrens Excelon og Olympian luftbehandlingskomponenter optimerer systemets yteevne med standard filtre, regulatorer, smørere, softstart- og dumpventiler.

Uansett om du trenger et service- eller pakningssett, et erstatningsprodukt eller et komplett sett av produkter til ditt neste prosjekt, er våre tekniske eksperter klare til å hjelpe deg å finne riktig løsning hurtig og effektivt.

Fittings, slanger & tilbehør​

Fittings, rør og slanger er avgjørende for alle pneumatiske systemer, og Norgren har et omfattende sortiment som passer til alle applikasjoner. Pneufit og Pneufit C er kjent for god kvalitet, pålitelighet og robusthet. I tillegg er vår Fleetfit og Enots kompresjonsfittings velkjente på markedet.

Vårt omfattende utvalg av fittings inneholder det du trenger til alle applikasjoner. Vi tilbyr også et stort sortiment av tilleggsprodukter, blant annet kuleventiler, blåsepistoler, lynkoblinger og lyddempere. Se et utvalg av vår fittings, slanger og tilbehør nedenfor.

Pressostater​

Norgren tilbyr et omfattende utvalg av elektromekaniske og elektroniske pressostater fra Norgren og Herion. Pressostater kan brukes til automatisk overvåking av trykket i et pneumatisk system eller benyttes til mer komplekse overvåkingsfunksjoner i applikasjoner med luft, vann, hydraulikk eller nøytrale medier.

Vårt sortiment av pressostater omfatter versjoner til lavt trykk, hydraulikk eller allfluid. Pressostatene passer til alle applikasjoner - fra vår enkle mekaniske 18D til 33D som tilbyr off-line programmering, digitale eller analoge utganger. Se vårt utvalg av pressostater nedenfor.

Vakuum​

IMI Presicion Engineering tilbyr et utvalg av Norgren vakuumprodukter til bruk i en mengde applikasjoner innenfor produksjon, materialhåndtering og pakking. Kombinerer presisjon med utførelse - fra kopper og belger til vakuumgeneratorer, sensorer og lyddempere.

Vi tilbyr et stort utvalg vakuumprodukter inkludert fleksible stikk og nivåkompensatorer for å sikre at din applikasjon er mest mulig effektiv. Nedenfor finnes et utvalg av produkter innenfor vårt vakuumsortiment.

Ventiler

Norgren tilbyr et av markedets største utvalg av ventiler fra våre kjente merker - Norgren, IMI Bushjost, FAS, Herion og Maxseal. Vi tilbyr ventiler til alle bransjer og applikasjoner.

Vårt ventilsortiment består av magnetventiler, pilotventiler, namurventiler, proporsjonalventiler, prosessventiler og manuelle/mekaniske ventiler. Vi kan også konfigurere ventiløyer til spesifikke krav innenfor mer kompliserte kombinasjoner.

Bransjer

Transport​

Norgren har over 40års erfaring innenfor lastebil og påbygger bransjen. De har produkter som dekker fra frontfangeren gjennom hele lastebilen, til bakfangeren! Produkter som trykknapper, ventiler, luftfiltrering, sylindre og prosessventiler er bare noe av det som kan leveres til transportbransjen til lands.

De også levere produkter til bussbransjen som styring av nødknapper for dører på bussen. Ventiler for styring av dørene, og systemer for kjøling av batterier for hybridbusser er også noe som kan leveres.

Marine​

For marint miljø leverer IMI Norgren High flow RFL`r, noe som sikrer ren og riktig luft på skip. Disse leveres også da selvsagt i rustfri utførelse! Her er det også stort utvalg i ATEX godkjente prosessventiler som møter bransjen alle tøffe krav!

Industriell matproduksjon​

Norgren sine løsninger innenfor denne bransjer er svært energibesparende! Mindre energi brukt, er penger spart. De har ledende teknologi innen PET, Inkjet, dispenser og prosess og pakking.

De leverer også ventiler, filtrering og sylindre til vaske- og melkeroboter.

IO-link​

IO-Link revolusjonerer industri automasjon ved å tilby standardisert kommunikasjonsgrensesnitt for alle IO-Link enheter, med enkel installasjon og stort utvalg av diagnosefunksjoner.

IO-Link er den ideelle løsningen for kostnadseffektivitet, lønnsomhet og en pålitelig produksjon.

Ta kontakt med oss om du trenger pneumatikk!

bottom of page