top of page

FPE Seals the dealFPE Seals har vært en uvurderlig samarbeidspartner for Sylinderakutten gjennom nesten 10 år. Pakningsskift er en stor del av den daglige driften her hos oss, så det å ha en pålitelig leverandør av pakninger er helt essensielt for oss her på verkstedet. Derfor er vi henrykt over å kunne meddele at vi nå har forlenget vår avtale som leverandør av FPE Seals.


"FPE Seals are delighted to announce our renewed distribution agreement with Sylinderakutten. We have been working continuously together for almost over 10 years and have a grown a very strong relationship together.

After our latest meeting we are very excited for what the future holds and I have no doubt the relationship between our two companies will become stronger and more successful.

Sylinderakutten as a customer have always been a pleasure to work with."


– Michael Stainsby, FPE Seals


Her er noen eksempler på hvorfor FPE Seals er en viktig samarbeidspartner for oss:


  1. Høykvalitetspakninger: FPE Seals leverer pakninger og deler til hydrauliske sylindere av meget høy kvalitet. Dette har vært avgjørende for at vi kan opprettholde påliteligheten og funksjonaliteten til våre sylindere.

  2. Skreddersydde løsninger: Når vi har hatt spesifikke behov, har FPE Seals hjulpet oss med å finne skreddersydde løsninger. Dette har gjort det mulig for oss å tilby våre kunder enda bedre service.

  3. Service og kundesupport: FPE Seals har alltid vært tilgjengelige for å gi oss råd og veiledning når vi har hatt spørsmål eller utfordringer. Deres løsningsorienterte tilnærming har vært uvurderlig.

  4. Komplett leverandør: Med FPE Seals som en av våre leverandører, er vi en komplett leverandør av hydrauliske og pneumatiske sylindere til markedet. Vi setter stor pris på dette samarbeidet.


Vi ser frem til mange flere år med et positivt og fruktbart samarbeid med FPE Seals! 🤝🔧💙

ความคิดเห็น


bottom of page