top of page

Kvalitet på stenger og rør

Ved Sylinderakutten er vi stolte av å være din pålitelige kilde for stempelstenger og hydrauliske sylinderkomponenter. Vi forstår viktigheten av rask tilgang til høykvalitets deler, og derfor lagerfører vi et bredt utvalg av produkter for å møte dine behov på en pålitelig måte.

Stempelstenger i de fleste dimensjoner:

Vi vet at ingen prosjekter er like, og derfor lagerfører vi stempelstenger i et omfattende spekter av dimensjoner. Fra 16mm til 150mm – uansett hvilken størrelse du trenger, har vi deg dekket. Våre stempelstenger er produsert med høy presisjon og kvalitetsmaterialer, og de er testet i salttåke i samsvar med 200h/R9 NSS S-standarden.

Standard stempelstenger leveres som 20MnV6, med min. 20µm chrome.

Vi lagerfører også noen dimensjoner i 42CrMo4+QT+IH, disse også med 20µm chrome.

Alle stengene leveres med f7 toleranse.

Standard hydrauliske sylinderrør:

 

I tillegg til vårt imponerende utvalg av stempelstenger, lagerfører vi også de mest brukte standard rørene for hydrauliske sylindere. Dette betyr at du ikke trenger å vente unødvendig lenge på leveranser, da vi har disse rørene klare til å bli sendt til deg når du trenger dem. Sylinderrør leveres i henhold til EN10305-1 E355+SR sømløse, samt EN10305-2 E355+C RTU

 Kundetilpassede løsninger:

 

Vi forstår at noen prosjekter krever spesialtilpassede komponenter. Derfor tilbyr vi også skreddersydde løsninger som kan tilpasses dine unike behov. Vårt dedikerte team av eksperter står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for din applikasjon. Enten du er i behov av standard komponenter eller spesialtilpassede løsninger, kan du stole på Sylinderakutten for høykvalitets produkter og rask levering. Vi er her for å støtte dine prosjekter og sørge for at du får akkurat det du trenger, når du trenger det. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg. Sammen kan vi sørge for at dine hydrauliske sylindere og stempelstenger fungerer optimalt.

Stenger.jpg
bottom of page