Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for www.sylinderakutten.no og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Sylinderakutten AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Om personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse og adferdshistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er daglig leder som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Hva slags opplysninger samler vi inn?
For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert noen personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

Automatisk lagring av informasjon
sylinderakutten.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler.

Statistikk
Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til å hente statistikk om hvordan besøkende benytter nettstedet. sylinderaktutten.no bruker analyseverktøyet Google Analytics. Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel mobil/PC/nettbrett, operativsystem og nettleserversjon. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester som internettadresse (IP-adresse), land, organisasjon (ut fra IP-adresse) og skjermoppløsning. For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du er på m.m.

Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukerne søker. Statistikken er et redskap til å forbedre våre tjenester til deg som sluttbruker.

Annen bruk av data
Sylinderakutten bruker ikke data til annet enn det brukeren ber om, feks vil data fra “kontakt oss-skjemaet” bli brukt til å kontakte kunder etc. Vi vil aldri videreselge noe data til en annen aktør enn sylinderakutten, og vi har ikke noe system for knytting av data fra nettsiden opp mot vårt kunderegister eller motsatt.

Ta gjerne kontakt med Daglig leder på e-post: daniel@sylinderakutten.no hvis du har noen spørsmål.